Munkagrodden AB

Mästaregatan 1

266 32 Munka Ljungby

SIGILL_SKÖLD_VÄNSTER_LITEN_SVART_TEXT.pn
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Rödbetsbiff på groddade kikärtor

January 9, 2018

Färgstark rödbetsbiff med en restaurangig touch.

 

Ingredienser:

2 stora rödbetor (rivna)

ca 100 gram av "Astrid och aporna"'s veganska "Cheezly italiensk smak"

3 dl groddade kikärtor

3 dl groddat bovete

3 msk olivolja

2 små vitlöksklyftor

1 tsk salt

2 krm peppar

 

Gör så här:

Mixa groddarna i olivoljan och vitlöken. Rör sedan ner resterande ingredienser och blanda runt! Stek varje biff på ganska låg värme i ca 7-9 minuter!

Till Rödbetsbiffarna serverade vi kokt quinoa stekt med grönsaker och munbönsgroddar. Rätten toppades

 

 med rödbetsgroddar och purjolöksgroddar!

Share on Facebook
Please reload

Våra senaste recept

October 8, 2018

Please reload

#

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload