top of page
Kopia av Odlat i Sverige (1).png

SÅ HÄR KAN DU ANVÄNDA GRODDAR SKOTT OCH MIKROGRÖNT!

6W1A4892_edited.jpg

Ha dem i smoothien

Att lägga groddar och skott i smoothien är ett enkelt och snabbt sätt att få i sig extra nyttigheter!

Här passar alfalfa- och böngroddar bra då de är väldigt milda i smaken och kan därför användas i vilken smoothie som helst. 

RECEPT

Smörgåsar.jpg

Använd som garnityr

Dekorera din mat med färg och smak!  Våra groddar har inte bara en vacker färg utan också en härlig smak. 

Några riktiga smakbomber är rädisgroddar och vitlöksgroddar!

17915029147809767.jpg

Gör en god sallad

Alla groddar och skott är supergoda att blanda i salladen. Ha i som en smakförstärkare eller använd som salladsbas.

RECEPT

Facebook inlägg  (14).jpg

Ha dem på smörgåsen

Tillför ett härligt krisp, ett fint utseende och en god smak! 

RECEPT

Veganbiffar hommus!.jpg

Gör goda biffar

Våra lite större groddar så som lins- och böngroddar är perfekta att ha i vegetariska biffar. 

RECEPT

DSC_0075.jpg

Baka med groddar

Du kan använda groddar när du bakar bröd. Extra saftigt och nyttigt. 

RECEPT

Användningsområdet för groddar, skott och mikrogrönt är stort! Det är bara fantasin som sätter gränser.

bottom of page